Paketbin

Swedish Bee Company - Ekosystemtjänster för ett hållbart samhälle

BESTÄLL PAKET NU

Våra paketbin levereras från slutet av juni till mitten på juli.  Du får 1,5–2 kg bin i en låda tillsammans med en nyparad drottning som sitter i en stängd utätningsbur.

Paketbin 2020. Beställ redan nu för att säkra leverans!

Transport av paketbin kan ordnas beroende på antal och leveransadress. Unika lösningar från fall till fall. Tveka inte att fråga!

 

Paketbin har många fördelar. Det är ett flexibelt sätt att skaffa bin eftersom du kan använda vilket ramformat du vill oavsett vilket ramformat din säljare har i sin biodling.

Överlämnandet vid leverans går snabbt och enkelt utan tunga lyft eftersom dina bin är paketerade i, just ett paket. En annan stor fördel är att du får bin som är i stort sett fria från varroa och att eventuella vaxburna sjukdomar inte kommer med från din säljare.   

En del biodlare gör regelbundet paketbin på sina egna bin som ett sätt att utöka antalet samhällen och att minska riskerna för sjukdomsangrepp eftersom bina börjar med helt nytt vax. 

Våra paketbin levereras i en specialanpassad låda av träskiva med ventilationsnät.  Du får med dig hela lådan och väl hemma häller du ner bina i din egen förberedda kupa. 

När du är klar lämnar du lådan till din lokala återvinning. Enkelt för dig, enkelt för oss och bra för miljön.

Våra paketbin kostar 2295 kr inklusive moms.

Köper du 5-9 paket får du 5% rabatt. Köper du 10 eller fler får du 10% rabatt.

Vill du läsa en detaljerad beskrivning över hur du hanterar paketbin kan den laddas ner här

Paketbin - pris

1- 4 paket 2295 kr / st
5 -9 paket 2180 kr /  st
10 paket eller fler  2065 kr / st

 

Vid större beställningar av paketbin än vad som visas här är vi öppna för speciallösningar och du välkommen att kontakta oss för en offert.

 

Övervintrade bisamhällen

Avläggare

Paketbin